CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

SCHEDULE

THURSDAY - September 23, 2021
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
FRIDAy - September 24, 2021
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
SATURDAY - September 25, 2021
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Sunday, Sept 26, 2021
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

MILE HIGH 2022 SCHEDULE

THURSDAY, JUNE 2, 2022

5:00 PM
REGISTRATION

Meet and Greet Happy Hour
7:00 PM
Opening
7:10 PM
Joseph Arvay

Kim Thor Adams
7:55 PM
Student Winner
8:00 PM
30 Minute Break
8:30 PM
Devin Vrana (1 HOUR CE)

FRIDAY, JUNE 3, 2022

7:30 AM
Green Book Discussion - Joel Kinch

Lauryn Brunclik

Monika Buerger (1 HOUR CE)

Richelle Knowles
10:15 AM
45 Minute Break 
11:00 AM
Monique Andrews & Tamara MacIntyre (1 HOUR CE)
12:00 PM
Breakout Session 60 Minutes (ALL CE) 
Elise Rigney, Courtney Gowin, Nona Djavid, Lauryn Brunclik
Business, culture building, and marketing

Donny Epstein
Energetics in Chiropractic Practice, a clinical practicum

Wade Port
MLS Training - Give Your Adjustments Superpowers
1:00 PM
Lunch
Escape The Matrix with Sherman College
(Invite Only)
2:30 PM
Brooke Mills

Nona Djavid

Matthew McCoy (1 HOUR CE)

Ray Nichols
4:30 PM
45 MINUTE BREAK 
5:15 PM
Marcia Schaefer (1 HOUR CE)

Courtney Gowin

Brian Dooley

MICHAEL VISCARELLI
7:30 PM
Q&A Panel
9:00 PM
DESSERT, DRINKS DOCS & STUDENTS MIXER
with Lifetime Wellness Practice

SATURDAY, JUNE 4, 2022

7:30 AM
BREAKOUT SESSION 60 MINUTES
Wade Port
The Peak State Practice - morning ritual for team success

Jay Komarek  (1 HOUR CE)

Trent Scheidecker
9:55 AM
45 MINUTE BREAK 
10:40 AM
Elise Rigney

Heather Wolfson

Cornell Zues Cornish
12:00 PM
Breakout Session 60 Minutes (ALL CE)
Monique Andrews & Tamara Macintyre 
Tuning your Vagus nerve 

Ian Shtulman
The Matrix of perinatal practice –treatment vs. care – and how we can unplug ourselves

Matthew Mancuso
Tonal Boot Camp - Advanced Palpation for Profound Adjusting
1:00 PM
LUNCH
Advanced Upper Cervical Neurodynamic Analysis with Trent Scheidecker, DC
(sign-up required at registration table)
2:30 PM
Reed Howie

Bill Esteb (1 HOUR CE)

Daniel Knowles
4:10 PM
30 Minute Break
4:40 PM
LIAM SCHUBEL

Donny Epstein (1 HOUR CE)

Billy DeMoss
8:30 PM
10th ANNIVERSARY AFTER PARTY - MATRIX STYLE

SUNDAY, JUNE 5, 2022

9:00 AM - 5:00 PM
"Mentor with the Master" with Donny EPSTEIN 
9:00 AM
Record Keeping (4 HOURS CE) 
Michelle Wendling & Roxanne Wagner 
2:00 PM
CPR
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Are you enjoying one of the biggest Chiropractic event of the year?

Don't miss out on next year's Mile High!

© Copyright 2022 - All Rights Reserved | Mile High Chiropractic Movement